Welkom
Door: RenateSteigenga
Blijf op de hoogte en volg Renate
03 Februari 2012 | Nederland, Doesburg
Het is dan eindelijk zo ver ik heb mijn eigen reisblog aangemaakt. Hier dan ook mijn eerste reisverslag, maar nog wel vanuit Nederland. Het komt nu toch wel erg snel dichtbij. Nog 6 dagen, iedereen doei zeggen en al mijn spullen inpakken (hopen dat alles past). Dan vertrek ik samen met mijn ouders naar Curacao. Zij brengen mij weg en zullen daar nog twee weken blijven voor vakantie. Ik begin het nu toch wel echt spannend te vinden. Ondanks dat heb ik er wel veel zin in! Ik ga daar voor vier maanden stage lopen in groep 4. Ik ben ook erg benieuwd hoe het tropenrooster mij zal bevallen (07.30 tot 12.30), maar dat zal wel geen probleem worden aangezien ik de rest van de middag vrij heb!
Op deze site zal ik regelmatig mijn avonturen schrijven zodat jullie mijn reis kunnen volgen.
Mijn adres in Curacao is Bellisimaweg 22 in Willemstad.
Vanavond ga ik eerst iedereen nog even doei zeggen en dan alles voorbereiden voor mijn reis. Mijn volgende reisverslag zal vanuit het zonnige Curacao zijn. Tot snel!
Liefs Renate
04 Februari 2012 - 10:24
Fred Steigenga:
dag Renate, het afscheidsfeestje was erg geslaagd. Dit weekend de koffers inpakken en dan...heel vroeg op weg naar Schiphol!
08 Februari 2012 - 18:17
Sharon:
Meis ik ben er helemaal klaar voor om al je blogs te volgen! Tot over een paar maanden, dan zitten we alweer in het betere weer en gaan we de hele zomer weer veel mooie feestjes bouwen!!!
Veel plezier, maar dat komt vast helemaal goed!
xxxx